Flat-Jack bandenkussens voor het waterpas zetten van je caravan of camper.
16 april 2019 

Flat-Jack bandenkussens voor het waterpas zetten van je caravan of camper.

Het waterpas zetten van je caravan of camper is met oprijblokken vaak lastig: velen kennen de problemen zoals terugzakken van de blokken, eroverheen rijden, blokken die keihard onder de camper schieten (met schade aan de voertuig-onderzijde tot gevolg) als er weer wordt afgereden na de vakantie, etc.

flat-jack bandenkussensMet de flat-jack bandenkussens heb je dit gedoe nooit meer. Het werkt heel simpel.

Oprijden met je camper of caravan op het platte flat-jack bandenkussen, de flat-jack oppompen, desgewenst nog iets laten zakken totdat je op de millimeter nauwkeurig waterpas staat, en klaar!

En oppompen doe je met een mini-compressor 12V of met een eenvoudige fietspomp met autoventiel-aansluiting of zelfs met een voetpomp. Voor alle caravans en campers tot 7500 kg.

Opbergen is heel compact: de flat-jack weegt slechts 600 gram en is plat op te bergen, ideaal en veel minder ruimtegebruik dan met de grote lompe oprijblokken!

Ook is de flat-jack erg handig in de winterstalling: als je camper rondom op de flat-jack bandenkussens gezet wordt heb je nooit meer last van afgeplatte banden na de winterstalling, want dan rusten je banden op het zachte kussen en worden ze maximaal ondersteund. Ook het onderstel wordt hiermee ontlast door de flat-jacks.

Je kunt de flat-jack bandenkussens rechtstreeks op de website van de importeur: www.flat-jack.nl bestellen. Als je eerst via het contactformulier op www.recreatiezeker.nl een kortingscode voor flat-jack bij ons aanvraagt, krijg je zelfs 10% korting op de flat-jack. Deze korting geldt tot een maximum van 6 Flat-Jacks.

Over de schrijver
Michel Haagberg
Door

Michel Haagberg

op 04 Aug 2020

Graag kortingscode voor Flat jack kussensBij voorbaat dank,Met vriendelijke groet, Michel Haagberg

Reactie plaatsen