SVR-donateurspagina

SVR-donateurs profiteren van voordeel bij Recreatie Zeker

30 jaar

ervaring in recreatieverzekeringen

1.200+

tevreden klanten

5 jaar

partner van SVR

Recreatie Zeker werkt samen met Stichting Vrije Recreatie

Recreatie Zeker is trots op de samenwerking met Stichting Vrije Recreatie. Wij streven er naar om SVR-donateurs zo goed mogelijk te informeren over onze verzekeringen Daarnaast bieden wij SVR-donateurs voordeel op reis- en recreatieverzekeringen en artikelen die het kamperen een stuk leuker of veiliger maken. 

Kortingacties

Profiteer van de samenwerking tussen Stichting Vrije Recreatie en Recreatie Zeker en sluit je reis- en recreatieverzekeringen met korting af. Regelmatig zijn er andere acties die ook via de Facebookpagina van SVR worden gecommuniceerd. Bereken dus snel je voordeel en profiteer van de getoonde korting.

Nog geen SVR-donateur?

​Ben je nog geen donateur van Stichting Vrije Recreatie maar wil je ook profiteren van de speciale SVR-kortingen? Ga dan naar de website van SVR en wordt donateur voor de kleine bijdrage van € 10.00 per kalenderjaar voor het hele gezin. Als SVR donateur profiteer je van kortingen op je reis- en recreatieverzekeringen.

Ontdek hier de lopende kortingacties voor SVR-donateurs

SVR kortingsactie - caravanverzekering

10% korting op je caravanverzekering bij Unigarant Verzekeringen

SVR-donateurs profiteren van 10% korting op de caravanverzekering van Unigarant Verzekeringen. Je krijgt dan niet alleen een hele goede en complete allrisk caravanverzekering met hulpverlening van de ANWB-alarmcentrale, maar profiteert ook nog eens van onze scherpe premie. Ben je naast SVR-donateur ook nog lid van de ANWB dan profiteer je ook nog van 5% extra korting en krijg je de rechtsbijstanddekking gratis

SVR kortingsactie - camperverzekering

10% korting op je camperverzekering van Unigarant Verzekeringen

Camperverzekeringen worden steeds duurder. Jaarlijks laten verschillende verzekeraars weten dat de premies omhoog gaan of dat de voorwaarden worden verslechterd. Omdat Recreatie Zeker de eigen kosten laag houdt kunnen wij in samenwerking met Unigarant Verzekeringen een hele goede camperverzekering aanbieden met een aantrekkelijke korting voor SVR-donateurs.

Klik op "Ontdek wat jij kunt besparen" en ontdek de 10 redenen waarvoor deze camperverzekering ook voor jou interessant kan zijn.

SVR kortingsactie - fietsverzekering

10% korting op de beste fiets- en e-bikeverzekering van Kingpolis

De doorlopende fiets- en e-bikeverzekering van Kingpolis zijn als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen in zowel 2016, 2018 als 2019. Vanwege de uitstekende dekking en de scherpe premie scoren deze verzekeringen een 8,5 en een 8,8.

Deze beste fietsverzekeringen zijn alleen hier online af te sluiten. Speciaal voor SVR-donateurs heeft Kingpolis een aanbod wat deze verzekeringen nog aantrekkelijker maakt

10% korting op de bestelling van je Flat-Jack

Waterpas zetten van caravan of camper is met oprijblokken vaak lastig: velen kennen de problemen zoals terugzakken van de blokken, eroverheen rijden, blokken die keihard onder de camper schieten als er weer wordt afgereden na de vakantie, etc.

Met de Flat-Jack bandenkussens heb je dit gedoe nooit meer. Het werkt heel simpel. Oprijden met je camper of caravan op het platte Flat-Jack bandenkussen, de Flat-Jack oppompen, desgewenst nog iets laten zakken totdat je op de millimeter nauwkeurig waterpas staat, en klaar!

SVR kortingsactie - flat-jack
50%
Vraag hier je kortingscode aan voor 10% korting op de bestelling van je Flat-Jacks

Benieuwd naar het voordeel op onze overige verzekeringen?