Je fiets verzekeren?

Vraag hier je offerte voor een fietsverzekering aan met svr-donateurskorting.

Beste fiets- en e-bikeverzekering volgens de Consumentenbond in 2016 en 2018

Met de uitgebreide Casco Compleet dekking is je stadsfiets of e-bike naast voor diefstal ook verzekerd voor overige beschadigingen en heb je dekking voor Fiets Pechhulp, Ongevallen en Rechtsbijstand.
Wat krijg je vergoedt?
Je ontvangt je schadevergoeding altijd in natura. Hierbij zijn twee mogelijkheden:
Is je fiets of e-bike total loss of gestolen? Dan levert Kingpolis je een e-bike ter waarde van (maximaal) de verzekerde waarde die op je polisblad staat. Is je fiets of e-bike nieuw? Dan vergoedt Kingpolis de eerste drie jaar na aanschafdatum ook de eventuele waardestijging van een fiets of e-bike van dit merk en type, boven de verzekerde waarde. Dat doen zij tot maximaal 4% van het verzekerd bedrag per jaar. Is de fiets of e-bike tweedehands? Dan berekent Kingpolis de vergoeding op basis van de waarde die je fiets of e-bike onmiddellijk voor de gebeurtenis had.
Is je fiets of e-bike beschadigd? Dan vergoedt Kingpolis de reparatie. Zijn de reparatiekosten hoger dan het verschil tussen de verzekerde waarde van en de waarde van de restanten na de schade? Dan is je fiets of e-bike total loss en vergoedt Kingpolis de schade zoals hierboven staat vermeld.

Ontdek hier wat jij kunt besparen op de premie van je fiets- of e-bikeverzekering

Onderstaande premieberekeningsmodule werkt alleen vanaf een desktop PC of laptop met Google Chrome of Internet Explorer als browser. Via een telefoon, Ipad of ander mobiel apparaat is het niet mogelijk om een premie-offerte aan te vragen.


Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je fietsverzekering? 

Bel: 085 30 31 191