Recreatie Zeker = Over ons

Over Recreatie Zeker

Specialist in reis- en recreatieverzekeringen

Recreatie Zeker - Stefan Pellicaan (eigenaar)

Wij helpen je de juiste reis- en recreatieverzekering te vinden

Geniet jij ook liever van je vrije tijd met je caravan, boot, camper, vakantiehuis of motor in plaats van urenlang te zoeken naar wat de beste verzekering is en waar je het beste geholpen wordt als je een keer schade hebt?

Alle verzekeraars beloven je een uitstekende dekking en een lage premie. Maar het valt niet mee om door al die kleine lettertjes heen nu echt te bepalen wat er allemaal wel en niet verzekerd is. Heb je een keer de pech dat je een schade hebt, dan moet je maar afwachten of alle beloftes die van tevoren werden gedaan ook echt uitkomen.

Op recreatiezeker.nl vind je vergelijkingen van verschillende verzekeraars waardoor je eenvoudig kunt bepalen wat voor jou de beste verzekering is tegen de scherpste premie. Daarnaast krijg je bij ons nog echt een specialist aan de telefoon wanneer je vragen heb over je verzekering en helpen we je de schadevergoeding te krijgen waar je recht op hebt.

Voor jou is je caravan, boot, camper, vakantiehuis, e-bike, motor, chalet, vouwwagen of stacaravan een kostbaar bezit. Hiermee ontspan je je en beleef je die bijzondere momenten met elkaar.​ Voor veel verzekeraars zijn recreatieverzekeringen alleen een beetje een bijproduct geworden en houden zij zich liever bezig met producten waar veel meer mensen gebruik van maken of waar veel meer winst mee gemaakt kan worden.

Bij ons draait wel alles om jou en hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn

Mijn naam is Stefan Pellicaan. Ik ben begonnen met Recreatie Zeker omdat ik een passie heb voor recreatie, ruim 29 jaar ervaring heb in het adviseren, ontwikkelen en verkopen van reis- en recreatieverzekeringen en deze ervaring wilde gaan gebruiken om mensen te helpen zorgeloos te kunnen genieten van hun vrije tijd met boot, caravan, camper, tent, motor, vakantiehuis etc.

In verschillende functies heb ik bij reis- en recreatieverzekeraars leidinggegeven aan afdelingen die zich bezig hielden met het accepteren van verzekeringen, nieuwe producten ontwikkelde en tussenpersonen informeerde en ondersteunde bij de verkoop van reis- en recreatieverzekeringen. Tussen 2006 en 2011 heb ik meegewerkt aan ruim 30 afleveringen van het RTL4 programma Campinglife waarin ik onder andere met Sander Janson en Marit van Bohemen in korte items tips gaf aan kijkers over het voorkomen van schade tijdens het kamperen en wat te doen wanneer je dit dan toch een keer overkwam.

SVR - Stichting Vrije Recreatie

Samenwerking met Stichting Vrije Recreatie (SVR)

Recreatie Zeker is trots op de samenwerking die het is aangegaan met Stichting Vrije Recreatie (SVR). Stichting Vrije Recreatie en Recreatie Zeker hebben beiden als doelstelling jou te laten genieten van het kamperen met je caravan, camper, vouwwagen of tent. Dat je liever je geld uitgeeft aan een gezellig etentje met elkaar of een leuk uitstapje met het gezin dan aan de premie voor je reis- en recreatieverzekeringen, vinden ook wij niet meer dan logisch. Ben je nog geen SVR-donateur maar wil je wel profiteren van de verschillende kortingsacties? Ga dan naar www.svr.nl en meld je aan als donateur. Dit kost maar € 10,- en je profiteert van volop voordeel.

Recreatie Zeker - KIFID

Daarom ben je bij ons op het juiste adres voor het verzekeren van je boot, caravan, camper, tent, motor, vakantiehuis etc.

Recreatie Zeker is nog echt gespecialiseerd in reis- en recreatieverzekeringen en we weten uit eigen ervaring waar je tegenaan kunt lopen. Met deze kennis en ervaring in ons achterhoofd vergelijken we de verschillende aanbieders van reis- en recreatieverzekeringen met elkaar. Hiermee maken we voor jou inzichtelijk welke verzekeraar de beste verzekering heeft voor jouw boot, caravan, camper, motor, vakantiehuis etc.

Maar we helpen je niet alleen wanneer je de verzekering gaat afsluiten. Het belangrijkste van een verzekering komt namelijk altijd pas later of misschien wel helemaal niet. Maar mocht je de pech hebben dat je schade krijgt, dan helpen wij je om je schade vergoed te krijgen. Dit doen we door:

 • Je te helpen met het indienen van de schade
 • De verzekeraar te controleren of deze wel volledig aan zijn verplichtingen voldoet
 • Je te helpen om de verzekeraar alsnog te overtuigen de schade te vergoeden wanneer wij van mening zijn dat je daar recht op hebt

Kortom, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de juiste verzekering afsluit en dat je krijgt waar je recht op hebt. Mocht je desondanks klachten hebben over onze dienstverlening, vragen wij je ons dit direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om je klacht zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je van mening zijn dat wij niet adequaat op je klacht hebben gereageerd, dan kun je je wenden tot:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Postbus 93257

2509 AG Den Haag

Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.016203.


Natuurlijk komen wij in eerste instantie graag met je tot een oplossing!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Fijn dat Recreatie Zeker meteen actie onderneemt. Dat is niet overal zo, hoor!

Ik haalde onze caravan uit de stalling. Aangekomen bij het woonerf bleek dat er wegwerkzaamheden gaande waren. Noodgedwongen moest ik met mijn combinatie door middel van een ruimere draai de straat in rijden. Bij het uitzwenken raakte de caravan een paaltje waardoor er schade aan de caravan ontstond.

Ik rijd al 25 jaar met de caravan en dit is de eerste keer dat ik schade aan de buitenkant had.

Ik wist wel dat de verzekering goed geregeld was. Maar ik had wel twijfels of de schade op tijd zou kunnen worden gerepareerd. Het zou fijn zijn als de caravan voor de vakantie gemaakt zou worden, want dan ziet hij er toch weer netjes uit. Snel belde ik dus met Stefan Pellicaan van Recreatie Zeker. Hij heeft mij dezelfde dag het schadeaangifteformulier toegestuurd en mij geadviseerd de schade op te laten nemen door Van Vliet Caravans in Woerden. De schade bleek aanzienlijk. De kosten voor reparatie zouden bijna € 2.000 bedragen.

Recreatie Zeker heeft contact opgenomen met de verzekeraar en er voor gezorgd dat er met spoed een expert werd ingeschakeld. Daardoor kon de Adria snel gerepareerd worden zodat wij met een schadevrije caravan op vakantie konden. Schade is nooit leuk maar het leed wordt wel verzacht door een snelle en goede afhandeling.

Ik raad daarom de diensten van Recreatie Zeker aan al mijn vrienden, familie en kennissen met een camper of caravan aan.

Dick Verstoep

Moordrecht

 • De premie die we geoffreerd kregen was verrassend laag. We werden vriendelijk en deskundig geholpen en het gevoel was goed!

  Voordat wij bij Recreatie Zeker terecht kwamen, heb ik eerst bij mijn eigen tussenpersoon geïnformeerd naar de kosten van een caravanverzekering. Omdat we maar heel beperkte informatie kregen en ik de premie erg hoog vond, ben ik verder gaan kijken. Mijn caravandealer maakte mij attent op Recreatie Zeker en die heb ik toen gebeld. De informatie die ik van Recreatie Zeker telefonisch kreeg en die op de website staat was allemaal heel erg duidelijk. De premie die we geoffreerd kregen was verrassend laag. We werden vriendelijk en deskundig geholpen en het gevoel was goed, dus hebben we onze caravan via Recreatie Zeker verzekerd.

  Helaas hadden we de pech dat we ook schade kregen aan de caravan. Bij het verlaten van de camping was ik gefocust om vooral weg te blijven van de dikke boom aan de linkerkant, waardoor ik het ijzeren hek aan de rechterkant over het hoofd zag en daar met de caravan langs schuurde. De schade leek mee te vallen, maar bij terugkomst hebben we deze laten vaststellen en viel het schadebedrag toch behoorlijk tegen.

  Gelukkig bleek Recreatie Zeker nu ook behulpzaam en hebben zij ons goed geholpen met de afwikkeling van onze schade. Nu staat onze caravan weer helemaal netjes gerepareerd in de stalling in Drachten.

  Ik zou iedereen met een nieuwe caravan adviseren om in ieder geval een premieofferte aan te vragen en te ervaren hoe voordelig en goed deze verzekerd kan worden via Recreatie Zeker.

  Aafke en Hessel Evers

  Drachtern


 • Wil geen tips missen? Meld je dan aan voor onze gratis Kampeer & Recreatie Tips

  50%
  Ik wil de gratis Kampeer & Recreatie Tips ontvangen
  Your information is safe with us