Pechhulpverzekering

Pechhulpverzekering

Pechhulp verzekeren? Wij laten je niet in de kou staan.

Waarom een pechhulpverzekering afsluiten?

Een pechhulpverzekering, is dat nou wel echt nodig? Net als met alle andere verzekeringen hoop je natuurlijk ook nooit een beroep te moeten doen op je pechhulpverzekering. Kom je dan toch met pech te staan, dan is dat altijd op een ongelegen moment en op een ongemakkelijke plek. Het is dan wel erg prettig wanneer je meteen kunt bellen met de alarmcentrale van je pechhulpverzekeraar en dat hulp snel en professioneel geboden wordt. Zij proberen het voertuig dan altijd ter plekke te repareren. Lukt dat niet, dan wordt de auto, motor of aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage of dealer gebracht. Je kunt er meestal ook voor kiezen om het voertuig naar een adres naar keuze te laten vervoeren. Natuurlijk zorgt de alarmcentrale ook voor vervoer van jezelf en van je medereizigers.

De voordelen van Recreatie Zeker

Pechhulpverzekeringen vergelijken

Wij vergelijken de verschillende pechhulpverzekeringen

Pecchulpverzekering schade claimservice

Wij helpen je je schade vergoed te krijgen

Pechhulpverzekering overstapservice

Makkelijk en zorgeloos overstappen

Pechhulpverzekering betrouwbaar advies

Een betrouwbaar en vriendelijk deskundig advies

Ontdek wat jij kan besparen op je pechhulpverzekering

Pechhulp verzekeren in Nederland

Pechhulp in Nederland

Heb je pech onderweg? Dan kun je rekenen op reparatie van eenvoudige gebreken ter plaatse. Als dat niet kan, dan wordt je auto versleept naar een garage in de buurt. Of je auto wordt naar je eigen garage gebracht. Als reparatie niet mogelijk is, krijgt je een vervangende auto aangeboden. Of ander passend vervoer, zoals het openbaar vervoer of een taxi. Heb je gekozen voor een woonplaatsdekking dan wordt je ook thuis voor de deur geholpen bij pech.

Pechhulp verzekeren? 

Lees hieronder wat je moet weten over pechhulpverzekeringen.

Pechhulp verzekeren in het buitenland

Pechhulp in het buitenland

Bij pechhulp in het buitenland biedt de verzekeraar vaak verschillende mogelijkheden aan. Dit hangt af van de situatie. Denk hierbij aan:

  • transport naar uw eindbestemming;vervangend vervoer;
  • vervangend vervoer;stalling van uw voertuig;
  • stalling van uw voertuig;
  • het vervoer terug naar Nederland;
  • het toesturen van onderdelen.

Meestal zijn ook reiskosten en noodzakelijke hotelovernachtingen in de verzekering opgenomen. Vaak zit daar wel een beperking aan.

Pechhulp aanhanger meeverzekeren

Aanhanger meeverzekeren?

Veel kampeerders gaan op vakantie met een vouwwagen of caravan. Daar wil je dan onderweg geen problemen mee krijgen. Met de module ‘Aanhanger’ ben je verzekerd van de beste hulp als de aanhanger uitvalt. Er wordt altijd geprobeerd de aanhanger ter plaatste te repareren. Als dit niet lukt, dan wordt het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst verzorgd.

Persoons- of kentekengebonden pechhulpverzekering

Persoons- of kentekengebonden?

De Pechhulpverzekering is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Dus als bijvoorbeeld je partner of kinderen weleens van het voertuig gebruik maken, dan worden zij bij pech ook altijd geholpen.

Tijdelijke bonus! Verdien je premie terug.

Sluit je een pechhulpverzekering af bij Recreatie Zeker dan krijg je 5% korting op je autoverzekering wanneer je deze ook bij ons afsluit. Je polisnummer van pechhulpverzekering is de kortingscode voor 5% korting op je autoverzekering!

Ook benieuwd naar onze pechhulpverzekering