Voor elke recreatiewoning de beste vakantiehuisverzekering.

De beste vakantiehuisverzekering is de recreatiewoningverzekering van Europeesche Verzekeringen. Bij deze verzekering heb je de keuze uit twee dekkingsmogelijkheden:

  1. Brand en
  2. Alle Gevaren.

Een aansprakelijkheidsdekking is standaard. Dat is wel zo handig, want veel parkeigenaren stellen dit verplicht. Inboedel en een aanbouw of bijgebouw kunnen worden meeverzekerd. Voor particuliere verhuur is er een optionele dekking. Daarbij geldt geen maximum in het aantal verhuurdagen. Gaat de recreatiewoning volledig verloren? Dan verzekert de Recreatiewoningverzekering de aankoop- of herbouwwaarde. Ook biedt de verzekering een ruime vergoeding van de opruimingskosten. En de verzekering loopt door tijdens transport en opslag in het winterseizoen.

Wat maakt deze verzekering zo bijzonder?

Beste vakantiehuisverzekeringDe Recreatiewoningverzekering heeft een aantal unieke kenmerken:

  • Het is de enige verzekering speciaal ontwikkeld voor alle soorten vakantiehuizen.
  • Bij onherstelbare schade krijgt u een gelijkwaardige woning vergoed.
  • U mag de woning onbeperkt verhuren aan andere particulieren.
  • Transport en opslag van stacaravans en strandhuizen zijn verzekerd.
  • Ook de kosten voor het opruimen van de restanten zijn verzekerd.
  • Aansprakelijkheid is standaard meeverzekerd.

Wil je ook weten wat deze verzekering kost voor jouw recreatiewoning, vraag dan een offerte aan via onderstaande offerte formulier. Binnen 24 uur krijg je van ons een keurige offerte met alle voordelen en premies van de beste vakantiehuisverzekering op een rijtje.

Toelichting op offerteformulier:

Recreatiewoning:

Een recreatiewoning is niet bedoeld om permanent te bewonen. De woning moet voorzien zijn van deugdelijke sloten en een kook- en slaapgedeelte.

Herbouwwaarde:

Herbouwwaarde is het bedrag wat het kost om de woning te herbouwen / herplaatsen op dezelfde plaats, met dezelfde bestemming en naar gelijkwaardige constructie en indeling.

Aankoopwaarde:

Aankoopwaarde is het bedrag waarvoor je je vakantiehuis hebt gekocht. Let op! Safaritenten zijn de eerste 5 jaar tegen aankoopwaarde verzekerd en daarna tegen dagwaarde. De dagwaarde is gelijk aan de nieuwwaarde van je vakantiehuis min een bedrag voor veroudering of slijtage.

Aanbouw:

Hiermee bedoelen wij serres, voortenten/luifels, buitenverlichting, verhogingen en schuurtjes (niet van tentdoek) die aan de recreatiewoning zijn vastgemaakt of er naast staan. Zonnepanelen vallen onder Aanbouw en bijgebouwen en moeten in het verzekerde bedrag van de Aanbouw/bijgebouw worden opgenomen.

Inboedel:

Onder inboedel wordt verstaan de losse zaken die bij je recreatiewoning horen en die je daarin achterlaat (of tijdelijk ergens anders hebt opgeslagen). Niet tot de inboedel behoren zaken als: geld, pasjes, huisdieren, brillen, monstercollecties of verzamelingen.

Particulier verhuur:

Verhuurt u uw vakantiehuis voor recreatief gebruik? Dan kunt u dit meeverzekeren. U bent dan tijdens verhuur ook verzekerd voor dezelfde dekking die u gekozen heeft voor uw vakantiehuis.

Vraag hier de offerte voor je recreatiewoningverzekering aan.