Je vakantiehuis verzekeren? Vind hier de beste vakantiehuisverzekering

Je vakantiehuis verzekeren is belangrijk om je kostbare bezit te beschermen. Eindelijk heb je het dan gevonden, het vakantiehuis van je dromen. Een heerlijke plek om in de weekeinden te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen van een druk gezin en een drukke baan of samen te genieten van de mooie ligging midden in de natuur of misschien wel aan het water, gedurende een ontspannen vakantie op je eigen vertrouwde stek.

Vakantiehuis verzekerenVakantiehuizen zijn er in vele soorten en maten. Maar wat voor vakantiehuis je ook hebt, je wilt hier onbezorgd van kunnen genieten en eenvoudig je kostbare bezit kunnen verzekeren. Dat valt bij veel recreatiewoningen alleen nog niet mee. Het is vaak onduidelijk op wat voor verzekering je je recreatiewoning kunt verzekeren. Zo wordt een stacaravan soms op een toercaravanverzekering verzekerd, een stenen vakantiehuis op een standaard opstalverzekering en is het vaak helemaal niet mogelijk om een safaritent ergens goed te verzekeren. Kortom veel onduidelijkheid en weinig verzekeringsoplossingen die echt aansluiten bij jouw recreatiewoning en het gebruik ervan.

Bij Europeesche Verzekeringen hebben ze dit wel goed begrepen en hebben ze in 2016 de Recreatiewoningverzekering geïntroduceerd, een verzekering voor alle soorten recreatiewoningen, dus bijvoorbeeld ook voor:

  • Stacaravan
  • Chalet
  • Tuinhuis
  • Recreatiewoning (van steen)
  • Tenthuis
  • Safaritent
  • Strandhuis

Het is een verzekering waarmee alle bezitters van een vakantiehuis een onbezorgd vakantiegevoel wordt geboden. Tijdens én buiten het seizoen.

De beste verzekering voor elke recreatiewoning

Niet alleen in Nederland

Met de Recreatiewoningverzekering biedt Recreatie Zeker je de best doordachte verzekering voor elke recreatiewoning in zowel Nederland, Duitsland als België. De dekking geldt voor tweede woningen, strandhuisjes en stacaravans, maar ook voor safaritenten, tenthuisjes, tuinhuisjes en chalets.

Twee dekkingenVakantiehuis Zeker

Er zijn twee versies van de verzekering:

  • Brand en
  • Alle Gevaren.

Een aansprakelijkheidsdekking is standaard. Handig, want veel parkeigenaren stellen dit verplicht. Inboedel en een aanbouw of bijgebouw kunnen worden meeverzekerd. Voor particuliere verhuur is er een optionele dekking. Daarbij geldt geen maximum in het aantal verhuurdagen. Gaat de recreatiewoning volledig verloren? Dan verzekert de Recreatiewoningverzekering de aankoop- of herbouwwaarde. Ook biedt de verzekering een ruime vergoeding van de opruimingskosten. En de verzekering loopt door tijdens transport en opslag in het winterseizoen.

Vakantiehuis partners

Om onze klanten op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen op het gebied van vakantiehuizen en je te laten profiteren van gunstige aanbiedingen of interessante informatie, werken we samen met een aantal partners. Ga hiervoor naar onze partner pagina, door te klikken op onderstaande button.

Wil je ook partner worden van Recreatie Zeker? Neem dan contact op via ons partnerformulier of bekijk onze partners.

Recreatiewoningverzekering

Bekijk hier de kenmerken en voordelen van de Recreatiewoningverzekering van Europeesche Verzekeringen