Recreatie Zeker
Stichting Vrije Recreatie SVR

Voor jouw auto nu een uitstekende autoverzekering met 10% SVR-korting

Uitstekende autoverzekering nu met nog meer voordeel

Klaverblad Verzekeringen
Autoverzekering met korting voor SVR-donateurs

7 redenen waarvoor je deze autoverzekering wilt hebben:

 • Uitgebreide allrisk autoverzekering
 • Nieuwwaarderegeling voor auto's tot € 75.000,-
  - 1e jaar aankoopwaarde
  - 2e t/m 7e jaar ANWB-koerslijst + 10%
 • Accessoires tot € 1.500,- gratis meeverzekerd
 • Maximale bonuskorting voor schadevrije jaren van 85%
 • Geen poliskosten en geen toeslag voor termijnbetaling
 • Altijd zeker van hulp en ondersteuning bij schade door Recreatie Zeker
 • nu met 10% premiekorting speciaal voor SVR-donateurs

Profiteer van deze aanbieding en bereken wat je kunt besparen op de premie van je autoverzekering.

Productkenmerken van de Klaverblad Royaal autoverzekering

Algemeen

De Royaal autoverzekering kan gesloten worden voor personenauto’s die particulier of zakelijk worden gebruikt. Van particulier gebruik is sprake als de auto hoofdzakelijk wordt gebruikt voor particuliere doeleinden, inclusief het rijden tussen de woonplaats en een vast werkadres. Als er meer dan 5.000 km per jaar voor zakelijke doeleinden wordt gereden, dan is er sprake van zakelijk gebruik.

Keuze uit de volgende dekkingen:

 • Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
 • WA + Beperkt Casco
 • WA + Volledig Casco

Bij de beperkte cascoverzekering is minder verzekerd. Je bent dan verzekerd voor schades aan je auto waar je zelf niets aan kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een botsing met dieren, diefstal, brand, hagel of storm.

De volledige cascoverzekering is een heel uitgebreide verzekering. Klaverblad Verzekeringen verzekert alle schade aan je auto door een verkeersongeluk (óók als dit je eigen schuld is), botsing met dieren, diefstal, brand, hagel of storm en alle andere gebeurtenissen die plotseling plaatsvinden en van buiten je auto komen. In combinatie met de WA-verzekering staat deze verzekering bekend als de allriskverzekering.

Hulp

Als je na een schade niet meer verder kunt rijden, dan heb je recht op hulp. Dat is zo als jij of een passagier niet meer kan rijden of als de auto niet meer kan rijden. Je kunt Klaverblad Verzekeringen dan bellen. Zij  staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. Zij zorgen er dan bijvoorbeeld voor dat je auto naar een reparatie- bedrijf wordt gebracht dat jij uitkiest en dat jijzelf en je passagiers naar huis worden gebracht. Als je een volledige cascoverzekering hebt, dan krijg je deze hulp ook bij pech in het buitenland.

Eigen risico

Het eigen risico voor de beperkte en volledige cascodekking is € 100,- (behalve als er op je polisblad een ander eigen risico staat). Bij een volledige cascoverzekering verlaagt Klaverblad Verzekeringen het eigen risico met € 100,- als je op trede 13 of hoger zit.

Bij autoruiten ligt het eraan of je de ruit kunt laten repareren of laat vervangen. Als je de ruit laat repareren door een gerenommeerd glasherstelbedrijf met een eigen vaste werkplaats heb je geen eigen risico. Als je de ruit laat vervangen, dan heb je een eigen risico van € 100,-.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen:

 • schadeverzekering voor inzittende
 • verkeersrechtsbijstandverzekering

Met een schadeverzekering voor inzittenden hebben de inzittenden van jouw auto recht op een uitkering als zij bij een ongeluk invalide worden of overlijden of als er schade is aan spullen zoals tassen en kleding. Klaverblad Verzekeringen vergoedt bijvoorbeeld medische kosten, smartengeld, kosten voor de uitvaart, maar ook kosten voor huishoudelijke hulp.​

Bij een verkeersrechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp om het voor elkaar te krijgen dat iemand de schade vergoedt die hij bij jou of aan je auto heeft veroorzaakt. Dat kan bijvoorbeeld schade zijn door een verkeersongeluk of in een wasstraat. Ook heb je recht op juridische hulp als je met een strafzaak te maken krijgt, bijvoorbeeld doordat je een fout maakt in het verkeer.​

Inschaling bonus-malus

Op de WA-verzekering en de volledige cascoverzekering is onderstaande bonus-malusschaal van toepassing. De bonus-malusschaal geldt niet voor de beperkte cascoverzekering. Bestuurders zonder schadevrije jaren worden ingeschaald op trede 5.

Met 4 of meer schades in een verzekeringsjaar altijd naar trede 0.

Geen acceptatie

Acceptatie is niet mogelijk voor auto’s:

 • die worden verhuurd
 • waarmee personen tegen betaling worden vervoerd zoals taxi's
 • die ouder zijn dan 14 jaar, als het gaat om een volledige casco- of beperkte cascoverzekering

Algemene voorwaarden

​Voor het raadplegen en downloaden van de algemene voorwaarden Van de Klaverblad Verzekeringen Royaal autoverzekering klik hier