Je caravan verzekeren doe je hier. Vergelijk en kies de beste caravanverzekering!

Je caravan verzekeren zal je niet associëren met het genieten van je caravan. Een goede caravanverzekering zorgt er alleen wel voor dat het blijven genieten van je caravan wordt gegarandeerd. Zware hagelstormen zien we steeds vaker voorkomen in zowel het zuiden van Europa als in ons eigen land. Met een goede caravanverzekering is je caravan verzekerd voor de enorme schade die een zware hagelbui kan toebrengen aan het dak, maar ook caravan verzekerende zijplaten en de ramen van de caravan. Een hagelbestendig dak is dan vaak niet genoeg om schade te voorkomen. Maar ook de toenemende drukte op de wegen in Nederland en Europa zorgt voor ervoor dat de schades aan caravans sterk stijgen. Je caravan verzekeren is dus belangrijk, maar je wilt daar niet teveel voor betalen. Recreatie Zeker vergelijkt de verschillende verzekeraars en helpt jou de caravanverzekering te kiezen die het beste past bij jouw caravan.

Je caravan verzekeren kan goedkoper!

De caravan verzekeren gebeurt bij de meeste verzekeraars namelijk op basis van de huidige of oorspronkelijke cataloguswaarde en het aantal jaren nieuwwaarde of aanschafwaarde wat gekozen wordt. Wanneer deze periode voorbij is, wordt bij een totaal schade uitgekeerd op basis van de dagwaarde van de caravan. Je betaalt zeer waarschijnlijk dan nog wel steeds premie over de cataloguswaarde. Gelukkig zijn niet alle caravanverzekeraars hetzelfde en loont het een vergelijking caravanverzekeringen te maken om te kijken wat u kunt besparen.

Vergelijken caravanverzekeringen loont!

Caravan verzekerenEr zitten grote verschillen tussen de verschillende caravanverzekeringen op het gebied van:

  • hoogte van de uitkering,
  • hoogte van het eigen risico
  • hulpverlening in het buitenland en
  • snelheid waarmee de eventuele schade wordt afgewikkeld.

Je hoopt een verzekering nooit nodig te hebben. Wanneer dat dan toch een keer het geval is, wil je natuurlijk wel goed en snel geholpen worden zodat je snel weer gebruik kan maken van je caravan. Ook de kwaliteit van de caravanverzekeringen is meegenomen in de vergelijking caravanverzekeringen op onze website.

Je caravan verzekeren? Vergelijk en sluit de beste caravanverzekering voor jou.

eenvoudig caravanverzekeringen vergelijken en afsluiten!

Elke caravan is anders en iedere eigenaar gaat daar weer op een andere manier mee om. Of je nu jaarlijks de vrijheid zoekt door duizenden kilometers door heel Europa te trekken of juist heerlijk een seizoen plaats hebt ergens op een mooi plekje in Nederland, je zoekt een caravanverzekering die diezelfde vrijheid biedt en aansluit bij jouw verzekeringsbehoefte.
Recreatie Zeker heeft een aantal specialistische caravanverzekeraars met elkaar vergeleken op:Caravan Zeker

  • prijs van de caravanverzekering
  • mogelijkheden om te kiezen voor waardegarantie
  • kwaliteit van de hulpverlening
  • flexibiliteit in het kiezen voor of juist uitsluiten van verschillende dekkingen.

Klik meteen op “vind jouw beste caravanverzekering”, ontdek alle voor- en nadelen van de verschillende verzekeraars eenvoudig naast elkaar en kies de verzekering die het beste past bij jouw wensen en verwachtingen.

Caravan partners

Om onze klanten op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen op caravan gebied en je te laten profiteren van gunstige aanbiedingen of interessante informatie, werken we samen met een aantal partners. Ga hiervoor naar onze partner pagina, door te klikken op onderstaande button.

Wil je ook partner worden van Recreatie Zeker? Neem dan contact op via ons partnerformulier of bekijk onze partners.

Wielhanger, handige tool om zelf wielen te wisselen

Wielen wisselen is geen leuk klusje. Wanneer je onderweg bent met je camper of caravan, dan wil je na een lekke band zo snel mogelijk weer je reis kunnen vervolgen. De wielhanger helpt je daarbij. Recreatie Zeker ondersteund initiatieven die het gebruik van caravan en camper nog leuker en veiliger maken.

Kortingsactie

Profiteer van onze samenwerking met Wielhanger en vraag via onze contactpagina een kortingscode aan. Met deze Recreatie Zeker kortingscode krijg je bij bestelling van de wielhanger op www.wielhanger.nl 10% extra korting over je totale bestelling! Kijk voor meer informatie op onze bliogpagina.