Je camper verzekeren van de beste camperverzekering geeft een ontspannen gevoel!

Daar je camper verzekeren bij recreatiezeker.nlDe camper staat waarschijnlijk weer droog en veilig in de winterstalling. De winterperiode is een mooie periode om weer even stil te staan bij het onderhoud van de camper en de camperverzekering. De camper verzekeren is namelijk vaak iets waar de meeste mensen alleen bij stilstaan bij het aanschaffen van de camper. Toch is het verstandig om, net als met de zorgverzekering, regelmatig even te checken of de premie en de dekking van de camperverzekering nog wel in verhouding zijn met elkaar.

Je camperverzekering kan misschien wel goedkoper!

De camper verzekeren gebeurt bij de meeste verzekeraars namelijk op basis van de huidige of oorspronkelijke cataloguswaarde en het aantal jaren nieuwwaarde of aanschafwaarde wat gekozen wordt. Wanneer deze periode voorbij is, wordt bij een totaal schade uitgekeerd op basis van de dagwaarde van de camper. Je betaalt zeer waarschijnlijk dan nog wel steeds premie over de cataloguswaarde. Kijk bij onze camperverzekering vergelijking en check of jouw camper verzekeren misschien wel goedkoper kan.

Gemak, vrijheid en flexibiliteit!

Met de camper op reis is het ultieme gevoel van vrijheid. ’s Morgens sta je op, bepaal je de richting van je reis van die dag en hoef je nog niet te weten waar je de nacht doorbrengt. Je hebt altijd alles bij de hand. Of je nu een weekendje weg gaat of een reis maakt van een paar weken tot misschien wel een paar maanden, een campecamper verzekerenr leent zich er uitstekend voor. De camper is er bij uitstek geschikt voor wanneer je een streek of land wil verkennen en niet steeds terug wil naar dezelfde plek om te overnachten.

Vrijheid

Op vakantie met de tent of caravan heb je vaak een camping als uitvalsbasis en van daaruit verken je de omgeving. Met de camper trek je van plaats naar plaats. Op het moment dat je instapt is de vakantie begonnen. Valt het weer een beetje tegen of is de omgeving minder mooi dan gedacht? Dan rij je gewoon ergens naar toe waar het beter is.

Flexibiliteit

Je bent super flexibel. Je kunt stoppen wanneer je wilt en waar je wilt. Even geen zin meer om te rijden? Zijn de kinderen moe? Zoek een plekje waar je kunt overnachten en klaar.

Kortom camperaars kiezen voor gemak vrijheid en flexibiliteit. Je camper verzekeren kan bij ons op dezelfde manier. Recreatie Zeker werkt samen met verzekeraars die ook precies dat bieden met hun camperverzekering. Gemak van het online afsluiten, de vrijheid om de keuzes te maken die passen bij je wensen en behoeften en de flexibiliteit van camperverzekeringen die helemaal op maat te maken zijn.

Welke camperverzekering past het best bij jou en je camper

Jij zit achter het stuur, dus jij maakt de keuzes

Recreatie Zeker bied je, net als bij het camperen zelf, alle vrijheid om de keuzes te maken die het beste passen bij jouw wensen, verwachtingen en camper.

Ten behoeve van jezelf:

  • schadeverzekering inzittende; Wanneer u een verkeersongeluk krijgt, vergoedt de verzekeraar de schade aan personen en persoonlijke bezittingen.Camper zeker
  • rechtsbijstand voor alles wat speelt rond het bezit en gebruik van een camper.

Ten behoeve van je camper

  • kies je voor WA, WA met beperkt casco of een volledige allrisk verzekering voor je camper?
  • wil je particulier verhuur meeverzekeren?
  • verzeker je ook meteen de accessoires, luifel en inboedel/inventaris mee?
  • kies je voor het verzekeren van de dagwaarde van de camper of past een dekking met 3 of zelfs 5 jaar waardegarantie beter bij jou?

Camper partners

Om onze klanten op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen op campergebied en je te laten profiteren van gunstige aanbiedingen of interessante informatie, werken we samen met een aantal partners. Ga hiervoor naar onze partner pagina, door te klikken op onderstaande button.

Wil je ook partner worden van Recreatie Zeker? Neem dan contact op via ons partnerformulier of bekijk onze partners.

Wielhanger, handige tool om zelf wielen te wisselen

Wielen wisselen is geen leuk klusje. Wanneer je onderweg bent met je camper of caravan, dan wil je na een lekke band zo snel mogelijk weer je reis kunnen vervolgen. De wielhanger helpt je daarbij. Recreatie Zeker ondersteund initiatieven die het gebruik van caravan en camper nog leuker en veiliger maken.

Kortingsactie

Profiteer van onze samenwerking met Wielhanger en vraag via onze contactpagina een kortingscode aan. Met deze Recreatie Zeker kortingscode krijg je bij bestelling van de wielhanger op www.wielhanger.nl 10% extra korting over je totale bestelling!. Kijk op onze blogpagina voor meer informatie.