Vergelijk en bespaar met je SVR lidmaatschap op je recreatieverzekering.

Stichting Vrije Recreatie en Recreatie Zeker hebben beiden als doelstelling jou te laten genieten van het kamperen met je caravan, camper, vouwwagen of tent. Dat je liever je geld uitgeeft aan een gezellig etentje met elkaar of een leuk uitstapje met het gezin dan aan de premie voor de verzekering van je caravan, camper, vouwwagen of tent, vinden wij niet meer dan logisch.

Recreatie Zeker is onafhankelijk en vergelijkt continue de verschillende recreatieverzekeringen met elkaar en heeft met een aantal verzekeraars speciale kortingsregelingen voor SVR-leden. Hierdoor helpt Recreatie Zeker SVR-leden te besparen op de kosten van de verzekeringen terwijl je toch goed verzekerd blijft. Wanneer er namelijk iets gebeurt waardoor je schade oploopt, staan wij voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij een eerlijke schadevergoeding ontvangt.

Vul onderstaand formulier in en ontdek wat jij kunt besparen op de verzekering van je caravan, camper, vouwwagen of tent!

Vergelijk en bespaar met SVR ledenvoordeelOok wanneer je wil weten of je fiets-, motor-, boot-, vakantiehuis- of reisverzekering goedkoper kan, gaan wij voor je aan de slag. Je krijgt dan tevens onze gratis Kampeer & Recreatie Tips.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en voeg van elke pagina van je huidige polis een foto met je telefoon of een scan toe. De meeste recreatieverzekeringen bestaan uit 3 pagina’s.

Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld, de foto’s hebt bijgevoegd en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor je aan de slag.

Op basis van je huidige verzekering gaan we kijken of we jouw caravan, camper, vouwwagen of tent goedkoper kunnen verzekeren voor tenminste dezelfde dekking. Binnen een week krijg je van ons een mail met een voorstel.

Toelichting op offerteformulier:

Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Alle velden met een * moeten verplicht worden ingevuld voordat je het formulier kunt verzenden.

Upload je polis:

Wanneer je je huidige polis van je caravan-, camper of vouwwagenverzekering digitaal hebt ontvangen van je verzekeraar, kan je deze in de bijlage 1 in zijn geheel toevoegen. Wanneer je je polis als één bestand kunt scannen dan kan je deze ook bij bijlage 1 toevoegen.

Een foto van je papieren polis is ook prima:

Heb je geen digitale polis of de gelegenheid om je polis in zijn geheel te scannen, dan volstaat een foto van iedere pagina van je polis ook. Maak van elke pagina van je polis een foto en upload de foto’s als losse bestanden.

Maak een foto van je polis

Vergelijk en bespaar!

Alle velden met een * moeten verplicht worden ingevuld voordat het formulier kan worden verzonden.

Aanhef? *
mevrouwde heer

Je naam? *

Je voorletter(s)? *

Je adres? *

Je postcode? *

Je woonplaats? *

Je telefoonnummer? *

Je e-mailadres? *

Voor wat voor verzekering wilt u een offerte van ons ontvangen? *

Upload je huidige polis helemaal of alleen de eerste pagina

Upload de tweede pagina van je huidige polis

Upload de derde pagina van je huidige polis

Klik nu op "verzend" en dan gaan wij voor jou aan de slag en laten we je binnen een week weten wat jij kan besparen. *