Voor elke tent de beste verzekering.

Je moet er toch niet aandenken dat je mooie nieuwe tent beschadigd raakt of zelfs helemaal verloren gaat door brand of diefstal. Met de Hobby- en Sportverzekering van Europeesche Verzekeringen is je kampeeruitrusting het hele jaar door verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. De dekking geldt wereldwijd, zowel binnen- als buitenshuis. Vaak heb je behoorlijk in je kampeeruitrusting geïnvesteerd en met zorg alles bij elkaar gezocht, of het nou gaat om je tent, de campingstoelen of het campingservies. Als er iets is gebeurt met je uitrusting, kan je financiële schade snel oplopen. Alle reden dus om te zorgen voor een goede verzekering. De Hobby- en Sportverzekering van Europeesche Verzekeringen biedt uitkomst.

TentverzekeringWaar is je kampeeruitrusting voor verzekerd?

Van buiten komende onheilen

Je bent verzekerd voor elk van buitenkomend onheil. Dit is een onverwachte en onvoorziene gebeurtenis die niets met de aard of de kwaliteit van je kampeeruitrusting te maken heeft. Een van buitenkomend onheil is bijvoorbeeld brand, beschadiging of diefstal.

Beschadiging

In geval van beschadiging van je kampeeruitrusting worden de herstelkosten vergoed tot ten hoogste de vastgestelde waarde onder aftrek van de restanten. Zijn de herstelkosten hoger dan deze waarde of kan de beschadiging niet worden hersteld, dan is er sprake van totaal verlies.

Totaal verlies of diefstal

Is uw kampeeruitrusting gestolen of is er sprake van een totaal Verlies, dan krijg je een vergoeding op basis van de dagwaarde van de kampeeruitrusting tot maximaal de verzekerde waarde. Is je kampeeruitrusting 1 jaar oud of jonger dan krijg je de nieuwwaarde vergoed tot maximaal de verzekerde waarde. Er geldt een eigen risico van slechts € 25,- per gebeurtenis.

Premie tentverzekering

Je bent tegen een zeer scherpe premie in één keer voor je kostbare uitrusting verzekerd. De premie voor het verzekeren van je kampeeruitrusting bedraagt 3% over de verzekerde waarde.

Wat maakt deze verzekering zo bijzonder?

De Tentverzekering van Europeesche Verzekeringen heeft een aantal unieke kenmerken:

  • Buitenshuis het hele jaar door verzekerd, overal ter wereld.
  • Voor allerlei soorten vrijetijdsuitrustingen
  • Uitkering op basis van nieuwwaarde, tenzij uitrusting ouder is dan 1 jaar

Wil je ook weten wat deze verzekering kost voor jouw tent, vraag dan een offerte aan via het offerte aanvraagformulier voor de Hobby- en Sportverzekering.

Vraag hieronder een offerte aan voor het verzekeren van je kampeeruitrusting.

Alle velden met een * moeten verplicht worden ingevuld voordat het formulier kan worden verzonden.

Aanhef? *
mevrouwde heer

Je voorletter(s)? *

Je naam? *

Jouw e-mail *

Je telefoonnummer? *

Wanneer zou je de verzekering willen laten ingaan? *

Wat is de waarde van de kampeeruitrusting die je wil verzekeren? *