De beste caravanverzekering voor SVR donateurs

Caravanverzekeringen vergelijken geeft inzicht in de verschillen tussen de caravanverzekeringen van de verschillende verzekeraars. Welke verzekeraar heeft de beste caravan- vouwwagenverzekering voor welk type caravan? Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Er is namelijk geen enkele verzekeraar die voor alle type caravans de beste verzekering tegen de voordeligste premie heeft.

Omdat wij iedere maand de verschillende caravanverzekeringen vergelijken weet Recreatie Zeker wat de beste caravanverzekeringen zijn en welke verzekeraar de goedkoopste caravan- vouwwagenverzekering heeft.

Waar letten wij op bij het vergelijken van caravanverzekeringen?

Om een goede vergelijking te kunnen maken is het belangrijk om te weten waarop verzekeraars hun dekking en premies bepalen.
Recreatie Zeker heeft geconstateerd dat verzekeraars onderscheid maken in nieuwe caravans, occasion caravans en vouwwagens. Bij het selecteren van de beste verzekering voor jouw caravan of vouwwagen zijn we ook van deze verdeling uitgegaan.

Hoe wordt de premie bepaald?

Ook de basis voor de premieberekening verschilt per verzekeraar. Bij sommige verzekeraars betaal je ongeacht de ouderdom van de caravan altijd premie over de nieuwwaarde (cataloguswaarde) van de caravan. Bij andere verzekeraars daalt de premie juist mee met de te verwachten schade-uitkering. Al deze verschillen in premies en voorwaarden hebben wij meegenomen in onze keuze voor de beste caravan- of vouwwagenverzekering.

Maak hier je keuze voor de categorie caravan of vouwwagen die jij wil verzekeren

Nieuwe caravan

caravanverzekering nieuwe caravan

Heb je een nieuwe caravan gekocht, dan hebben wij de beste caravanverzekering voor nieuwe caravans tegen de goedkoopste premie

Vouwwagen / tenttrailer

vouwwagenverzekering

Heb je een vouwwagen of tenttrailer, dan hebben wij de beste vouwwagen verzekering voor de goedkoopste premie

Occasion Caravan

caravanverzekering caravan ouder dan 3 jaar

Heb je een occasion caravan gekocht, dan hebben wij de beste caravanverzekering voor occasion caravans tegen de goedkoopste premie

je huidige caravan

vergelijk en bespaar

Heb je al een tijdje dezelfde caravan, dan is je caravanverzekering misschien wel te duur geworden. Doe hier de check!