De beste camperverzekering geselecteerd voor SVR donateurs.

De beste camperverzekering uit de vergelijking die Recreatie Zeker regelmatig maakt, is de camperverzekering van Unigarant. Deze camperverzekering komt verreweg als beste uit de vergelijking. Met de Unigarant Camperverzekering kun je er onbezorgd op uit trekken met je camper en genieten van je kampeervakantie.
Een tweedehands of nieuwe camper? Je kiest zelf de dekking die het beste bij jouw wensen past tegen een aantrekkelijke premie. WA, Gedeeltelijk of Volledig Casco De Unigarant Camperverzekering heeft een uitgebreide dekking, waarmee je altijd goed verzekerd bent. Ook schade aan je camper die is ontstaan in de stalling is verzekerd. Je kunt kiezen uit Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA en Gedeeltelijk Casco of WA en Volledig Casco. In de tabel lees je precies waarvoor je verzekerd bent.

Bij Volledig Casco keuze uit dagwaarde, 3 of 5 jaar aanschafwaarde

Bij Unigarant kun je bij Volledig Casco kiezen uit dagwaarde, 3 of 5 jaar aanschafwaardedekking. Zo kun je de camperverzekering naar eigen wens samenstellen.

Dagwaardedekking

Met deze dekking ontvang je bij totaal verlies de dagwaarde van je camper +10%.

3 of 5 jaar aanschafwaardedekking

Voor een camper betaal je al gauw een flink bedrag. En dan is het prettig dat je bij totaal verlies zeker weet dat je het aankoopbedrag terug krijgt. Bij Unigarant is het mogelijk om een aanschafwaardedekking voor je camper te sluiten voor 3 of zelfs 5 jaar, nadat je de camper hebt gekocht. Daarna wordt de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Beste camperverzekering

Bereken hier wat je kan besparen op je camperverzekering.

CamperverzekeringDe camperverzekering kan met onderstaande aanvullende dekkingen helemaal naar je persoonlijke wensen worden aangepast.

Rechtsbijstand

Met deze dekking verzeker je jevan professionele juridische ondersteuning. Bijvoorbeeld wanneer je in een conflict verzeild raakt over een camperschade in binnen- of buitenland.

Inventaris

Je kunt aanvullend je inventaris/inboedel (bijvoorbeeld keukengerei en bedden-goed) meeverzekeren. Ook bij de WA dekking. Voor welk bedrag je dit wil verzekeren kun je zelf aangeven.

Zekerheid voor Inzittenden

Een ongeval kan behalve materiële schade ook persoonlijk letsel veroorzaken. Deze dekking vergoedt de werkelijk geleden schade tot € 1.000.000,-. Het gaat hier om vergoeding voor medische behandeling, inkomstenderving en de kosten van aanpassingen bij invaliditeit. Ook schade aan bagage en kleding is verzekerd. Sluit je de dekking Zekerheid voor Inzittenden én Inventaris, dan ontvang je 25% korting op de premie voor de inventarisdekking.

Tot maar liefst 80% no-claimkorting mogelijk

Rijd je schadevrij? Dan belonen we dat. De no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 80%. Wanneer je al schadevrije jaren hebt opgebouwd met je vorige camperverzekering dan neemt Unigarant die over.

Tot 31 juli 2017 15% SVR-donateurskorting op de camperverzekering van Unigarant Verzekeringen. Bereken hier de premie voor het verzekeren van jouw camper.

AutoCamperBonusPlanBeste camperverzekering

Verzeker je zowel je camper als auto bij Unigarant? Dan ontvangt je voor beide voertuigen dezelfde korting. Ook als je auto bij een andere maatschappij verzekerd is, ontvang je extra no-claimkorting.

Voordelen schadeherstelnetwerk

heb je schade aan je camper en laat je de schade herstellen bij een geselecteerde schadehersteller? Dan ontvangt je € 75,- korting op het standaard eigen risico van € 150,-. Ook profiteer je van de gratis haal- en brengservice.

Gratis vervangende camper

Word je camper tijdens of vlak voor je vakantie gestolen of onbruikbaar door schade? Met de Volledig Casco dekking krijg je tot maximaal 30 dagen gratis een vervangende camper