Kortingacties

Profiteer van de samenwerking tussen Stichting Vrije Recreatie en Recreatie Zeker en sluit je reis- en recreatieverzekeringen met korting af. De getoonde kortingsacties zijn tijdelijk en worden regelmatig vervangen door andere acties. Bereken dus snel je voordeel en profiteer van de getoonde korting.

Nog geen SVR-donateur?

​Ben je nog geen donateur van Stichting Vrije Recreatie maar wil je ook profiteren van de speciale SVR-kortingen? Ga dan naar de website van SVR en wordt donateur voor de kleine bijdrage van € 10.00 per kalenderjaar voor het hele gezin. Als SVR donateur profiteer je van kortingen op je reis- en recreatieverzekeringen.

Stichting Vrije Recreatie en Recreatie Zeker

Recreatie Zeker is specialist in de volgende reis- en recreatieverzekeringen:

caravanverzekering en vouwwagenverzekering
Tentverzekering
reisverzekering en annuleringsverzekering
fietsverzekering en e-bikeverzekering
camperverzekering
chaletverzekering en stacaravanverzekering
Bootverzekering
Motorverzekering

Camperverzekering met 15% korting

actie loopt nog:

09
dagen
23
uren
56
minuten
55
seconden
Camperverzekering met korting
Unigarant Verzekeringen

Camperverzekeringen worden steeds duurder. Ook de grootste camperclub van Nederland NKC heeft eind vorig jaar laten weten dat de premies voor de NKC Camperverzekering voor de casco dekking met 13% omhoog gaan. Omdat Recreatie Zeker de eigen kosten laag houdt kunnen wij in samenwerking met Unigarant Verzekeringen een hele goede camperverzekering aanbieden met een aantrekkelijke korting voor SVR-donateurs.
Klik op "Bereken wat jij kunt besparen" en ontdek de 10 redenen waarvoor deze camperverzekering voor jou interessant is.

Camperverzekering t/m 31 juli 2017 met 15% korting voor SVR-donateurs

Motorverzekering
met 10% korting

actie loopt nog:

09
dagen
23
uren
56
minuten
55
seconden
motorverzekering met korting
Doorlopende Reisverzekering Europeesche Verzekeringen

Ben jij een recreatieve motorrijder en laat jij tijdens de wintermaanden de motor liever binnen staan? Dan is de motorverzekering van Europeesche Verzekeringen met de keuze voor winterstop of zomertijddekking een motorverzekering die perfect aansluit bij het rijgedrag van jou als recreatieve motorrijder. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen heeft Recreatie Zeker speciaal voor SVR-donateurs nu een extra kortingsregeling.
Klik op "Bereken wat jij kunt besparen" en ontdek de 10 redenen waarvoor deze motorverzekering voor jou interessant is.

Motorverzekering t/m 31 juli 2017 met 10% korting voor SVR-donateurs

Bootverzekering
met 15% korting 

actie loopt nog:

09
dagen
23
uren
56
minuten
55
seconden
bootverzekering met korting
Unigarant Verzekeringen

Of je nu een sloep, (kajuit)zeilboot, motorkruiser of vis- of consoleboot hebt, Unigarant Verzekeringen heeft hiervoor de beste bootverzekering tegen de voordeligste premie. Omdat Recreatie Zeker de eigen kosten laag houdt kunnen wij in samenwerking met Unigarant Verzekeringen speciaal voor SVR-donateurs de Bootverzekering van Unigarant Verzekeringen nu t/m 31 juli 2017 nog voordeliger aanbieden. 
Klik op "Bereken wat jij kunt besparen" en ontdek de 10 redenen waarvoor deze bootverzekering voor jou interessant is.

Bootverzekering t/m 31 juli 2017 met 15% korting voor SVR-donateurs

Caravanverzekering voor nieuwe caravans

Met gratis Wielhanger

Caravanverzekering met wielhanger
Klaverblad Verzekeringen

Voor het verzekeren van een nieuwe caravan of een caravan tot 2 jaar oud, heeft Klaverblad Verzekeringen verreweg de beste verzekering tegen de scherpste premie. De uitgebreide Tourcaravanverzekering van Klaverblad Verzekeringen heeft standaard een complete allrisk dekking, 5 jaar nieuwwaarde, dekking voor hagelschade en een eigen risico van slechts € 45,- per gebeurtenis

Caravanverzekering voor nieuwe caravans met gratis Wielhanger

Doorlopende reisverzekering

20% SVR donateurs korting

doorlopende reisverzekering
Doorlopende Reisverzekering Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen heeft een reisverzekering die je helemaal op maat kan maken zodat alle type reizen die je maakt verzekerd zijn. Je betaalt dus niet voor dekkingen die je niet nodig hebt. Zelfs als je tot een half jaar aaneengesloten op vakantie gaat ben je met de optimaal dekking nog steeds verzekerd. 
Speciaal voor SVR donateurs heeft Europeesche Verzekeringen een mooie aanbieding.

20% korting op een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering.

Fiets- en
e-bikeverzekering 

10% SVR donateurs korting

Fietsverzekering met 10% korting voor SVR-donateurs

De doorlopende fiets- en ebikeverzekering van Kingpolis zijn als beste uit de laatste test van de Consumentenbond gekomen. Vanwege de uitstekende dekking en de scherpe premie scoren deze verzekeringen een 8,3 en een 8,5.
Deze beste fietsverzekeringen zijn alleen hier online af te sluiten. Speciaal voor SVR-donateurs heeft Kingpolis een aanbod wat deze verzekeringen nog aantrekkelijker maakt

10% korting op de beste fiets- of e-bikeverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering 

10% SVR donateurs korting

Klaverblad Verzekeringen

Je auto gebruik je misschien wel iedere dag. Toch heb je deze ook nodig als je met de auto op vakantie gaat al dan niet met de caravan of vouwwagen er achter.

Op de toch al zeer concurrerende  premie van Klaverblad Verzekeringen krijgen SVR-donateurs nu ook nog eens 10% SVR-korting.

Klik op onderstaande button voor extra informatie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat jij kunt besparen op de premie van je autoverzekering.


Bereken en bespaar

Doe de premiecheck en ontdek wat jij kunt besparen.

doe de premiecheck

Recreatie Zeker is onafhankelijk en vergelijkt continue de verschillende recreatieverzekeringen met elkaar en heeft met een aantal verzekeraars speciale kortingsregelingen voor SVR-leden. Hierdoor helpt Recreatie Zeker SVR-leden te besparen op de kosten van de verzekeringen terwijl je toch goed verzekerd blijft. Wanneer er namelijk iets gebeurt waardoor je schade oploopt, staan wij voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij een eerlijke schadevergoeding ontvangt.

Stichting Vrije Recreatie en Recreatie Zeker hebben beiden als doelstelling jou te laten genieten van het kamperen met je caravan, camper, vouwwagen of tent. Dat je liever je geld uitgeeft aan een gezellig etentje met elkaar of een leuk uitstapje met het gezin dan aan de premie voor de verzekering van je caravan, camper, vouwwagen of tent, vinden wij niet meer dan logisch.


Wielhanger

10% korting op je totale bestelling bij Wielhanger

Wielen wisselen is geen leuk klusje. Wanneer je onderweg bent met je camper of caravan, dan wil je na een lekke band zo snel mogelijk weer je reis kunnen vervolgen. Met de Wielhanger wordt een wiel verwisselen kinderspel

Profiteer van de samenwerking met Wielhanger en vraag een kortingscode aan. Met deze Recreatie Zeker kortingscode krijg je bij bestelling van de Wielhanger 10% korting over je totale bestelling bij Wielhanger!​

10% korting de bestelling van je Wielhanger(s)

Waterpas zetten met de Flat-Jack

10% korting op de bestelling van je Flat-Jack

Waterpas zetten van caravan of camper is met oprijblokken vaak lastig: velen kennen de problemen zoals terugzakken van de blokken, eroverheen rijden, blokken die keihard onder de camper schieten als er weer wordt afgereden na de vakantie, etc.

Met de Flat-Jack bandenkussens heb je dit gedoe nooit meer. Het werkt heel simpel. Oprijden met je camper of caravan op het platte Flat-Jack bandenkussen, de Flat-Jack oppompen, desgewenst nog iets laten zakken totdat je op de millimeter nauwkeurig waterpas staat, en klaar!

10% korting op de bestelling van je Flat-Jack(s)