Je motor verzekeren? Vergelijk en kies de beste motorverzekering voor jou en je motor

Je motor verzekeren is belangrijk. Zonder WA verzekering mag je zelfs niet eens de weg op. Maar is alleen een WA verzekering voor jou genoeg of kies je toch liever voor een WA + beperkt casco of de WA + volledig casco? Er zijn vele verzekeraars die een motorverzekering aanbieden. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij welke verzekeraar kun jij het beste je motor verzekeren? Recreatie Zeker heeft 9 motorverzekeraars voor jou vergeleken op een zevental punten. Dat geeft jou de vrijheid om snel en overzichtelijk de keuze te maken voor de beste motorverzekeraar voor jouw motor. Vrijheid die zo kenmerkend is voor het genieten van je motor.

WAT IS DE BESTE MOTORVERZEKERING VOOR JOUW MOTOR?

Wat voor motor heb jij en wat voor motorrijder ben je? Belangrijke vragen bij het selecteren van de beste motorverzekering voor jouw motor. In onze vergelijking maken wij onderscheid tussen, sportieve motoren, toermotoren, chopper motoren en overige motoren. Voor de recreatieve motorrijders die de motor 's winters liever laten staan, hebben we in beeld gebracht bij welke verzekeraars je korting krijgt voor de Winterstop of zomertijddekking. Wil je liever weten welke motorverzekeraar de beste no-claimregeling heeft? Recreatie Zeker heeft het allemaal voor je op een rijtje gezet. De keuze is aan jou!


Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid

De meeste motorrijders zullen het direct beamen. Motorrijden is niet alleen de keuze voor een vervoermiddel. Motorrijden geeft het gevoel van vrijheid.

Vrijheid in de keuze van het type motor. Voor elke motorliefhebber is er een motor die bij zijn of haar persoonlijke wensen past. Of je nu rustig wilt toeren in de omgeving of juist gaat voor snelheid en kracht, voor een ieder is er een motor op maat.
Vrijheid in de keuze van het gebruik. Voor motorrijders kunnen de wensen en behoeftes van het gebruik verschillen. Zo kan het voor de een alleen voor bijvoorbeeld woonwerk verkeer zijn bedoeld om files te vermijden, maar voor een ander ook als een vorm van recreatie of zelfs sport.
Vrijheid van het gevoel van de openlucht en de omgeving in combinatie met het gevoel van controle. Maar ook de vrijheid om zelf te kiezen wanneer en waar je op je motor wilt rijden. Motorrijden is de beleving waarin mens en machine centraal staan.

Motor verzekeren

Je motor verzekeren; Jij zit aan het stuur dus jij maakt de keuzes!

Recreatie Zeker bied je, net als bij het motorrijden zelf, alle vrijheid om de keuzes te maken die het beste passen bij jouw wensen, verwachtingen en motor.

Ten behoeve van jezelf:

  • schadeverzekering opzittende bij letsel en overlijden bestuurder en/of passagier
  • helm /kleding voor een bedrag naar keuze
  • rechtsbijstand voor het verhalen van schades in het verkeer waaronder letsel.

Ten behoeve van je motor

  • kies je voor WA, WA met brand en diefstal of een volledige allrisk
  • zomertijd dekking, winterstop of het gehele jaar
  • 3 jaar nieuwwaarde, 3 jaar aanschafwaarde, 3 jaar taxatiewaarde of gewoon dagwaarde

VERGELIJK HIER DE MOTORVERZEKERINGEN

Je motor verzekeren begint met een goede vergelijking op Recreatie Zeker. Kies jouw motor en bepaal wat voor jou belangrijk is bij het verzekeren van je motor.

Speciale actie voor recreatieve motorrijders!

Ben jij een recreatieve motorrijder en laat jij tijdens de wintermaanden de motor liever binnen staan? Dan is de motorverzekering van Europeesche Verzekeringen met de keuze voor winterstop of zomertijddekking een motorverzekering die perfect aansluit bij het rijgedrag van jou als recreatieve motorrijder. Speciaal voor klanten van Recreatie Zeker hebben we tot 1 augustus 2017 een extra kortingsregeling van 10% op de motorverzekering van Europeesche Verzekeringen. Motor partners

Om onze klanten op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen op motorgebied en je te laten profiteren van gunstige aanbiedingen of interessante informatie, werken we samen met een aantal partners. Ga hiervoor naar onze partner pagina, door te klikken op onderstaande button.

Wil je ook partner worden van Recreatie Zeker? Neem dan contact op via ons partnerformulier of bekijk onze partners.